Ons platform

Their, Your, Our Data

ShareCompany is een onafhankelijke integrator van data. Wij normaliseren, classificeren en controleren alle informatie die op ons platform binnenkomt. De volgende soorten data worden in ons platform ondersteund: 

Financial Market Data

ShareCompany levert koersinformatie van bekende wereldwijde beurzen zoals Euronext, NYSE, Nasdaq en LSE. Maar ook van de relatief nieuwe beurzen BATS Chi-X en TOM. Daarnaast voegen wij aan deze data gespecialiseerde informatie toe van Lipper, Morningstar, FactSet en Sigma28. 

News

Onze datafeeds en oplossingen worden verrijkt met nieuwsbronnen zoals Dow Jones of het ANP. U kunt zelf aangeven welke feed u wenst te ontvangen en hoeveel berichten u bijvoorbeeld per uur wilt ontsluiten. Uiteraard is het nieuws dat wij aanbieden meertalig beschikbaar.

Company Information

Informatie over bedrijven, zoals bedrijfsprofielen, adviezen, agendapunten, dividenduitkeringen en jaarcijfers, is essentieel voor beleggers. Wij bieden deze static data aan voor zowel Europese -als Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen.

User Generated Content

U kunt uw datafeed applicatie -en daarmee ook ons platform-  voeden met uw eigen informatie. Of het nu een analistenrapport of social media feed is, wij kunnen het voor u innemen en (weer) distribueren.

Proprietary Data

Dataflows zijn ingewikkeld en arbeidsintensief. Proprietary Data Services van ShareCompany ontzorgt u; wij nemen uw data in, controleren deze op compleetheid en juistheid en zorgen dat de data in uw feed, applicatie of interne bestemming terechtkomen.

Quintrics

Alle data worden beheerd en gehost in onze database Quintrics, die is ingericht om meerdere bronnen van dezelfde data te ondersteunen. In het CMS (Content Management Systeem) kunt u met de data doen wat u wilt. Het gebruiksbeheer is eenvoudig en erop gericht dat u zelf regisseur bent van de data die u afneemt; dat geldt voor de inhoud, frequentie, vorm van aanlevering alsook de bestemming. 

Output

U bepaalt zelf hoe u de data aangeleverd wilt krijgen; via een traditionele XML-feed, webframe of app. Het vraagteken staat voor de informatiedrager van de toekomst, als teken dat wij met al ons innovatief vermogen ons voorbereiden op nabije ontwikkelingen. Wij kunnen tot slot uw gekozen oplossing analyseren op gebruik en gedrag van uw eindgebruikers.