Onze klanten

ShareCompany integreert en visualiseert financiële data. Snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid zijn daarbij van groot belang. Ons platform is erop ingericht om een verscheidenheid aan klanten met een veelvoud aan eisen en wensen van deze data te voorzien. Onze klanten kunnen wij in de volgende segmenten verdelen:

Banken en Brokers

In dit segment liggen de roots van ShareCompany. Wij leveren banken en brokers financiële data voor hun eindgebruikers. Dat is veelal maatwerk. Wij stellen ons tot doel om zo gebruiksvriendelijk mogelijke landingspagina’s te ontwikkelen op basis van het profiel van de klant. Het streven naar deze eenvoud is een proces dat voortdurend innovatie vereist.

Fondshuizen

Accurate financiële data zijn voor fondshuizen van doorslaggevend belang. Het dataplatform van ShareCompany wordt hierbij ten volle benut. De informatie van de klant wordt op juistheid gecontroleerd en verrijkt met calculaties. Onafhankelijke feeds van derden die bijvoorbeeld ratings afgeven, worden hierin geïntegreerd.  Waarna de geconsolideerde datastroom weer wordt gedistribueerd naar verschillende media/websites. Met inachtneming van de wettelijke eisen voor het aanleggen van een archief, zodat eindgebruikers alle essentiële beleggersinformatie kunnen opvragen.

Media

Traffic en herhalingsbezoeken zijn cruciaal voor websites van mediabedrijven. Het dataplatform van ShareCompany is ingericht om alle soorten verzoeken -vanaf mobiel, apps of desktop- af te handelen.
Trends op het gebied van dataverkeer, tooling en gebruiksgemak worden samen met onze klanten nauwgezet gevolgd met één resultaat voor ogen: een stijging van de pageviews.