Financial Market Data

Financial Market Data behoren tot de kern van ons business model. Binnen deze cloudoplossing verzamelen, raffineren en verspreiden wij diverse soorten financiële data via ons veilige en redundante platform.

Market data

Ons aanbod van Market Data varieert van aandelen tot derivaten zoals interest rate swaps of opties. Wij leveren deze koersinformatie op basis van een realtime, vertraagde -of eindedagsfrequentie. Wij onderhouden partnerships met data vendors zoals Interactive Data Corporation, Lipper en FactSet om market data te ontvangen en weer te distribueren. Uiteraard ondersteunen wij de welbekende aandelen en indices op beurzen zoals Euronext, BATS Chi-X, TOM, NYSE, NASDAQ, LSE, enz. Niet alle market data zijn beursgerelateerd, wij bieden ook over-the-counter data aan van gespecialiseerde OTC data vendors. 

Financieel nieuws

Op zoek naar headlines of een volledige nieuws feed? ShareCompany levert beide. Wij onderhouden allianties met nieuwsinstellingen zoals Dow Jones of ANP. Uiteraard is ons aanbod meertalig en toe te snijden op regio’s, industrieën, sectoren en bedrijven. 

Static data

ShareCompany kan u voorzien van kerncijfers, bedrijfsgegevens, contactgegevens, laatste nieuws en agenda omtrent de corporate actions van Europese -en Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen. Deze data worden overzichtelijk gepresenteerd als basis voor een advies over het aandeel. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om overige static databronnen in te zetten zoals die van onze partner FactSet. De overzichten zijn meertalig beschikbaar.

Proprietary data

Klanten kunnen eigen data via onze oplossingen en infrastructuur verzamelen, zuiveren en opslaan. Om deze vervolgens weer te distribueren naar aangesloten partijen of eigen website, via ons state of the art autorisatiesysteem. Een mogelijkheid is om uw data –in ieder gewenst formaat- in de beveiligde database van ShareCompany op te nemen. Wij controleren de data op compleetheid en juistheid en zorgen dat deze in uw feed, applicatie of interne bestemming terechtkomen.

Content management systeem

Alle data die wij innemen en aanbieden, zijn inzichtelijk en te rubriceren via ons webbased Content Management Systeem (CMS). Het gebruikersbeheer is eenvoudig en erop gericht dat u zelf regisseur bent van de data die u afneemt. Dit unieke ‘warenhuisconcept’ faciliteert u om de informatie en oplossingen veilig te beheren en toe te passen.