Van Lanschot Bankiers Market Data Widget

Klant: Van Lanschot Bankiers
Industrie: Bank
Sector: Private Banking
URL: Secure

De opdrachtgever

F. Van Lanschot Bankiers N.V. is de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De bank richt zich op vijf doelgroepen: Van Lanschot is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en hun (familie)bedrijven, healthcare professionals, business professionals & executives en verenigingen & stichtingen.

De wens

Een lijst met belangrijke economische indicatoren en financiële koersen op het beveiligde deel van de EVI website. De lijst moet zowel de realtime koersen tonen als de historische grafiek opbouwen. Het component moet ingeframed worden en volledig resposive zijn, dus dient zich ongeacht het device (mobiel/tablet/pc) aan te passen aan de grootte van het scherm.

De uitdaging

Er zijn momenteel veel verschillende formaten beeldschermen voor zowel mobiele telefoons en tablets. Het correct uitlijnen van de koersenlijst en de grafiek in zowel portrait -als landscape formaat dient op elke resolutie esthetisch te ogen. 

Het resultaat

Een kostenefficiënt koersencomponent dat gehost wordt door ShareCompany en ingezet kan worden voor alle huidige en toekomstige mobiele apparaten.