Rabobank TransAct Market & Proprietary Data Feed

Klant: Rabobank International
Industrie: Bank
Sector: Private Banking
URL: www.rabotransact.com

De opdrachtgever

Rabobank International richt zich op internationale zakelijke -en retailbankactiviteiten. Ook is Rabobank International actief op internationale financiële markten en verleent ondersteuning aan de Rabobank Groep op het gebied van geld- en kapitaalmarkttransacties. De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank behoort tot één van de 3 grootbanken van Nederland.

De wens

Een streaming datafeed ontvangen ten behoeve van www.rabotransact.com met informatie over valuta’s, rentes, grondstoffen, indices en proprietary data; interne verrekenprijzen. Deze verrekenprijzen dienen voor de buitenwereld beveiligd te zijn. Daarnaast het overdragen van datamanagement. 

De uitdaging

Het toevoegen van nieuwe datatypen aan het platform van ShareCompany, zoals interest rate swaps en (continuous) futures. Daarnaast de beveiliging van de feed en met name de proprietary data over https. Tot slot de bewerking en publicatie van market data op realtime basis. 

Het resultaat

Een vereenvoudiging voor de Rabobank Transact website, waarbij met name het datamanagement is overgedragen aan ShareCompany. Een overzichtelijke website is voor lokale banken en klanten beschikbaar.