Rabobank Groep Bond Trading

Klant: Rabobank International / Rabobank Groep
Industrie: Bank
Sector: Beleggen Nederland
URL: Secure

De opdrachtgever

Rabobank International richt zich op internationale zakelijke -en retailbankactiviteiten. Ook is Rabobank International actief op internationale financiële markten en verleent ondersteuning aan de Rabobank Groep op het gebied van geld- en kapitaalmarkttransacties. De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank behoort tot één van de 3 grootbanken van Nederland.

De wens

Ontsluiten en distribueren van obligatiekoersen die door Rabobank International worden vastgesteld en onderhouden. Rabobank International onderhoudt een deel van de obligatiemarkt en is daarmee market maker. De obligatiekoersen worden in Londen vastgesteld en moeten binnen de diverse informatiesystemen van Rabobank gedistribueerd worden zodat klanten en adviseurs er ook in kunnen handelen. Tot slot dienen de obligatiekoersen verrijkt te worden met static data afkomstig van onze partner Interactive Data Corporation.

De uitdaging

Het opstellen van een service dat de ‘proprietary data’ veilig pusht naar de diverse informatiesystemen van Rabobank. Daarnaast dienen de data naar 2 takken van Rabobank gestuurd te worden. Failover en redundancy van de oplossing zijn essentieel.

Het resultaat

De proprietary data van de obligatiekoersen en de bijbehorende static data zijn opgenomen in de koersenfeeds die wij hosten. De Rabobank neemt de Market Data Terminal van ons af, welke onder andere is verrijkt met de obligatiedata.